fbpx

Pacte Territorial Plana Alta Nord per al Desenvolupament Local i l’Ocupació

El Pacte pel Desenvolupament Local i l’Ocupació Plana Alta Nord es va constituir al setembre del 2016 i l’integren els municipis següents: Benicàssim, Benlloc, Cabanes, les Coves de Vinromà, Orpesa, la Serra d’en Galceran, la Torre d’en Doménec, Torreblanca, la Vall d’Alba, Vilanova d’Alcolea i les organitzacions sindicals CCOO-PV i UGT. Un suport important per al Pacte és l’Aeroport de Castelló (AEROCAS) i la UJI (Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local).

Els deu municipis emmarquen la part nord de la comarca de la Plana Alta i en el conjunt ocupen 610,41 km², hi habiten 43.157 persones.

Som un centre públic d’emprenedoria social on t’ajudem a convertir idees de negoci en projectes sòlids, financerament sostenibles i que produixen béns i millora del territori.

El centre està gestionat pel Pacte Territorial per al Desenvolupament Local i l’Ocupació de la Plana Alta Nord i compta amb el finançament de Labora (EMPACE 2022/5/12) dins del programa AVALEM TERRITORI.

laniuada.com/wp-login.php?redirect_to=https%3A%2F%2FLaniuada.com%2Fwp-admin%2F&reauth=1

Direcció

Carrer del treball, 33 (BENLLOC)

Telèfon

964 20 50 04

E-mail

info@laniuada.com

Un centre del Pacte Territorial per al Desenvolupament Local i l’Ocupació finançat per Labora (EMPACE 2022/5/12) dins del programa AVALEM TERRITORI

Logo Generalitat-Valenciana
Logo Labora