fbpx

Grabacions ajuntaments

Iniciem la campanya de grabacions als diferents ajuntaments

A l’activitat docent se suma la seua activitat en mitjans. El passat dilluns 19 de juliol el Pacte Plana Alta Nord també ha participat en un programa especial en Medi TV, la televisió del Periódico Mediterráneo, per a informar i promocionar la situació de l’ocupació i el desenvolupament local dels municipis integrats en aquest pacte.

 

El programa de Medi TV ha comptat amb la participació de l’alcalde de Benlloc i president del Pacte, Àngel Ribés. També ha comptat amb la veu d’altres localitats com les alcaldesses de les Coves de Vinromà, Mònica Nos; la Vall d’Alba, Marta Barrachina; i Torreblanca, Josefa Tena, així com la regidora de Promoció Econòmica de Benicàssim, Vanesa Batalla. A aquestes intervencions se sumen les paraules dels AEDL (Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local) de cada municipi.

 

El programa recull també el testimoniatge de Blanca Martín, directora general de l’Aeroport de Castelló, i entrevista a diversos dels emprenedors que estan posant en marxa projectes sostenibles en l’actualitat. Aquest és el cas d’Adoración Morales, Alba i el seu projecte d’agricultura regenerativa Malaerba, o Marc Royo, sociòleg i membre del Fòrum de la Nova Ruralitat. Tots ells acosten les múltiples possibilitats que ofereix La Niuada i el Pacte Plana Alta Nord. El vídeo complet del programa es pot veure en el següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=mBJEZe2JeR8

Logo La Niuada